Quantcast
Channel: AWOL - The Ancient World Online
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

New Open Access Journal: ReDIVA: Revista Doctoranzilor în Istorie Veche şi Arheologie - The Postgraduate Journal of Ancient History and Archaeology

0
0
ReDIVA: Revista Doctoranzilor în Istorie Veche şi Arheologie - The Postgraduate Journal of Ancient History and Archaeology
ISSN 2344-5548
ISSN-L 2344-5548

http://rediva.ro/wp-content/uploads/2013/06/banner_rediva2.gif
Revista Doctoranzilor în Istorie Veche şi Arheologie (ReDIVA) reprezintă o iniţiativă editorială a doctoranzilor Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, cu specializarea în istorie veche şi arheologie. Aceasta a luat naştere din dorinţa de a încuraja şi fructifica cercetarea tinerilor în aceste domenii.

Misiunea revistei este aceea de a oferi doctoranzilor din centrele universitare naţionale și din afara țării un spaţiu de dialog și, în același timp, de a susţine tinerii cercetători în integrarea lor în mediul academic. Din acest motiv, dar și pentru a asigura legătura între generațiile de actuali și viitori doctoranzi, se acceptă şi lucrări ale masteranzilor cu potenţial.
Publicaţia este anuală, iar materialele acoperă domeniul istoriei antice şi arheologiei, sub forma unor articole, note și recenzii. Limbile de redactare acceptate sunt: engleza, franceza, germana, italianaşi spaniola.
Nr. I / 2013
coperta new 2 B

Latest Images

Trending Articles